Iσραήλ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος στην πόλη Ραανανά  – Μία γυναίκα νεκρή και τραυματίες (Βίντεο)

Μια γυναίκα σκοτώθηκε και τουλάχιστον 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν, σε περιστατικό κατά το οποίο αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος στην περιοχή Ραανανά κοντά στο Τελ Αβίβ. Τοπικά ΜΜΕ συνδέουν το παραπάνω συμβάν με προγενέστερη επίθεση με μαχαίρι την ίδια μέρα.

Η αστυνομία αναφέρει ότι δύο Παλαιστίνιοι ύποπτοι, συγγενείς μεταξύ τους και με καταγωγή από την πόλη της Χεβρώνας στη Δυτική Οχθη, έχουν συλληφθεί, ενώ οι τραυματίες έχουν διακομισθεί σε νοσοκομεία.

Σε ανακοίνωσή του, το νοσοκομείο Meir δήλωσε ότι μια 70χρονη γυναίκα η οποία διακομίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση, υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης ήταν ένας και πραγματοποίησε επιθέσεις σε πολλά σημεία της πόλης, ρίχνοντας το αυτοκίνητο πάνω σε ανθρώπους.

Η έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον εκπρόσωπό της αστυνομίας, Ελι Λέβι να αναφέρει ότι «ολοένα και περισσότερο μοιάζει με τρομοκρατικό περιστατικό».

«Υστερα από ένα σοβαρό περιστατικό που εκτυλίσσεται στη Ραανάνα, οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί τόπου και οι συνθήκες εξετάζονται», έγραψε η ισραηλινή αστυνομία σε ανάρτησή της στο X, πρώην Twitter.

«Το κοινό καλείται να παραμείνει σε επαγρύπνηση και να ακολουθεί τις οδηγίες της αστυνομίας».

Με πληροφορίες από The Times of Israel και SkyNews

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί